top of page

Bij ons kan je terecht voor verschillende activiteiten. We bieden een permanente of tijdelijke woonplek aan 7 jongvolwassenen. We voorzien daarnaast ook een zinvolle dagbesteding: die staat ook open voor jongvolwassenen die niet bij ons wonen. Via onze klavers vullen we dit kwalitatief aanbod in.

ENCLAVE KLAVER

Steek je graag je handen uit de mouwen? Werk je graag in een bedrijf, een school of bij een andere organisatie? Dat kan! Tijdens de weekdagen gaan we samen, onder begeleiding van een orthopedagoog, op pad. We steken dan een handje toe in kleuterscholen, bedrijven en woonzorgcentra in de buurt. Dat is leuk en gezellig werk waar iedereen blij van wordt. We hebben ook een hart voor de natuur en werken daarom samen met een (biologische) tuinier.

Klik hier voor meer informatie

 

THUISWERK KLAVER

Steek je graag de handen uit de mouwen, maar blijf je graag in ons eigen huis? Dat is prima! Want ons huis en onze tuin onderhouden we zelf. We werken elke dag in onze moestuin en verzorgen dagelijks onze dieren. We koken samen op een biologische en ecologische manier: voor heel onze groep! Deze activiteiten worden in groep aangeboden binnen ons eigen huis.

Klik hier voor meer informatie

 

RUSTKLAVER

Nood aan ontspanning tijdens de weekdagen? Dat begrijpen we helemaal. In deze groep staan sport en spel, maar ook ontspanning en rust centraal. Deze activiteiten gaan door op verschillende plekken. In ons eigen huis, maar ook op andere plekken. Activiteiten worden gekozen en gepland met de interesse en passie van onze gasten in gedachten. We houden ook rekening met de seizoenen en het aanbod in de buurt. Via onze activiteiten werken we mee aan een inclusieve samenleving.

Klik hier voor meer informatie

KLAVERTHERAPIE

Heb je nood aan kine, logo, psychotherapie? Deze momenten worden ingepland vanuit de rustklaver. Zo mis je geen andere activiteiten.

Klik hier voor meer informatie

PERMANENT VERBLIJF KLAVER

Op zoek naar een vaste stek waar je permanent woont? Dat kan! We geven je een kamer die van jou alleen is. Die is mooi ingericht en heeft een badkamer met douche. Je kan er 24/7 de volle 365 dagen per jaar wonen – dus ook tijdens de vakanties. Om het extra gezellig te maken, mag je die kamer inrichten naar eigen smaak. Je kan ook gebruik maken van alle ontspanningsruimtes en gemeenschappelijke kamers. Wist je trouwens dat we een snoezelruimte hebben?

Contacteer ons als je interesse hebt in deze woonvorm

Klik hier voor meer informatie

WEEKVERBLIJF KLAVER 

Zoek je opvang tijdens de weekdagen? Dat bieden we je graag aan van maandagochtend tot vrijdagavond. We voorzien al jouw maaltijden en bieden jou een mooie kamer. Je kamer heeft een badkamer met douche én wij voorzien je beddengoed. Je kan ook gebruik maken van alle ontspanningsruimtes en gemeenschappelijke kamers. Wist je trouwens dat we een snoezelruimte hebben?

Contacteer ons als je interesse hebt in deze woonvorm

Klik hier voor meer informatie

KORTVERBLIJF KLAVER 

Heb je tijdelijk even nood aan een andere omgeving of aan wat rust?

Voor zo’n kortverblijf kan je bij ons terecht. Dat kan op wekelijkse basis (voor 1 of 2 nachten) of voor een langere periode. De mogelijkheden zijn afhankelijk van de bezetting en worden steeds in overleg bepaald.

Contacteer ons als je interesse hebt in deze woonvorm

Klik hier voor meer informatie

bottom of page