top of page
12.JPG
1robin.JPG
moestuin.jpg
193661613_122395570001112_2287721110156626027_n.jpg

WERK KLAVER

 

Binnen deze klaver doe je klussen binnen en buiten: altijd in onze eigen huis.

Een beetje poets- en opruimwerk bijvoorbeeld of andere klussen die ons huis proper, mooi en gezellig maken. Er is ook buiten werk aan de winkel. Zo kan je werken in onze moestuin of met onze dieren.

Je werkt vaak samen met anderen. Als je het leuk vindt, kan het zijn dat we je soms even alleen laten werken.

 

Op ons programma staat steevast elke dag: koken. Dat doen we samen in de voormiddag. Zo kan iedereen in ons huis genieten van een lekkere en voedzame maaltijd. We gebruiken het liefst groenten uit onze eigen tuin, maar we gaan ook samen winkelen om zo een gezonde maaltijd op tafel te zetten.

Wekelijks ondersteunen we onze buren door het glas op te halen in onze eigen straat en in een rustig gelegen buurtstraat. We stappen hiervoor van huis tot huis met een bolderkar en nemen het glas mee dat er klaar staat voor ons. We doen dit helemaal gratis voor onze buren omdat we graag zinvol inclusief werken.

 

Vanaf november 2021 zullen we op dinsdag wekelijks naar de markt gaan. Zo kunnen we onze hardwerkende buren/mensen die moeilijk te been zijn, ook voorzien van verse groenten en fruit, vlees of vis. Bij interesse kan je hiervoor een mailtje sturen naar versvandemarkt@klavertje7.be.

bottom of page