top of page
7.JPG
3.JPG
2.JPG
moestuin.jpg

ENCLAVE KLAVER

Bij Klavertje7 willen we onze bewoners maximale kansen bieden om vanuit hun talenten bij te dragen aan de maatschappij. Een greep uit de activiteiten die we verzorgen:

 

GROENDIENST

Heb je groene vingers? Breng je graag tijd door in de buitenlucht? Ben je niet bang van een spatje regen en hou je van de zon? Dan is deze activiteit iets voor jou! We werken mee met een tuinier en voeren klusjes uit zoals onkruid wieden, snoeisel verzamelen, de moestuin onderhouden. We gaan samen op pad met onze groep en werken ook mee bij bedrijven waar we zorgen voor propere parkings en groenonderhoud. Soms verzorgen we ook dieren en geven we ze eten. 

 

KLUSJES BIJ BEDRIJVEN

Werk je graag samen met andere mensen? Wil je graag meewerken in een magazijn of op een kantoor? Kies dan voor deze cluster. We gaan in groep naar bedrijven om er op ons eigen tempo mee te werken. Wat we daar doen? We kleven stickers. We tellen aantallen na. We poetsen het magazijn of de kantine. Maar administratieve taken nemen we soms ook voor onze rekening. Zoals een mailing mee verwerken, folders of flyers tellen, een vergaderzaal klaarzetten.

 

WERKEN IN EEN SCHOOLTJE

Werken in een schooltje is heel tof. We houden er ons vooral bezig met het schillen van fruit voor de kleutertjes. Er zijn ook nog andere taken die we op school doen waaronder: klasseren, flyers tellen, pakjes inpakken, bekers en tafels afwassen, knippen of nieten, kleurpotloden slijpen. Een voormiddag werken is zo voorbij in deze fijne omgeving.

 

BEZOEK AAN EEN WOON-ZORGCENTRUM

Veel mensen in het woon-zorgcentrum krijgen niet zo vaak bezoek. Ze vinden het fijn dat we dan even langskomen. We maken een praatje of spelen een gezelschapsspelletje met hen. We zorgen eigenlijk voor wat afwisseling in hun dagelijkse activiteiten. Bij goed weer trekken we er samen op uit. Dan maken we een wandelingetje in de buurt en genieten samen van de zon. We helpen ook even bij de koffie of thee.

bottom of page