top of page

GELUK KUN JE VERMENIGVULDIGEN DOOR HET TE DELEN

2021/05/08

Help je de ‘Vosjes’ om 7.000 gelukskilometers bij elkaar te bewegen voor Klavertje7?

De Vosjes:
De Vosjes zijn 7 vriendinnen die elkaar kennen vanop de Vosberg, een gezellig gehucht in Rumst, waar het woon-zorghuis Klavertje7 momenteel gebouwd wordt.
Ze willen met een beweegactie financiële ondersteuning bieden aan de zorg en de werking van Klavertje7 en zo dit fantastisch initiatief van hun vriendin Els een hart onder de riem steken.
Helaas zijn de overheidsbudgetten beperkt en kunnen jongvolwassenen met een mentale beperking niet altijd rekenen op de nodige persoonlijke steunmaatregelen, namelijk een persoonsvolgend budget. Waar de overheid tekort schiet, daar willen de Vosjes, vanuit de kracht van vriendschap het gat vullen en hopen wij op de steun van vele sympathisanten.
Laat ons samen via deze sportieve actie een geluksboost geven aan de bewoners van Klavertje7!

7.000 kilometers van geluk.

Da’s het doel dat de Vosjes voor ogen hebben, maar het mag ook meer zijn natuurlijk. Wij zetten de beweging in en moedigen iedereen aan om tussen 13 mei en 19 juni mee te wandelen, fietsen, lopen, skeeleren… We rekenen op vele gulle supporters om kilometers van geluk te sponsoren.

Ben jij onze gelukssponsor?

De ganse beweegactie wordt in kaart gebracht en gemonitord via het platform van Movinglives.

Deelnemen aan dit goede doel kan eenvoudig door op https://app.movinglives.eu/nl/actie/klavertje-7 de knop te drukken "Steun deze actie" en een donatie te doen. Vanaf 40 euro geniet je van een belastingvoordeel.
Voor bedrijven die ons willen steunen voorzien we extra publiciteit. Contacteer Myriam voor meer info op 0494 750 530.


Beweeg je graag mee?

Druk op de knop "Ik doe mee" en stel het aantal kilometers in dat je zal afleggen en vraag je familie en vrienden om jouw gelukskilometers te sponsoren.
Samen 7.000 gelukskilometers voor de 7 geluksvogels van Klavertje7!

bottom of page